———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Plan online uw eigen fietsroute met de fietsknooppunten fietsrouteplanner België

De fietsrouteplanner Belgie is samengesteld door Fietsnet. Het idee voor een fietsknooppuntennetwerk komt oorspronkelijk uit België. De fietsknooppunten zijn in België echter alleen te vinden in de provincies West- en Oost Vlaanderen, Belgisch Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. In Wallonie is tot op heden nog geen fietsknooppuntennetwerk aangelegd.

De fietsroute die u samenstelt via deze fietsrouteplanner kunt u printen op een handige fietsstrook. Op de strook worden de te volgen fietsknooppunten geprint met de tussenliggende afstanden. Tevens wordt aangegeven welke bijbehorende regionale fietsknooppunten fietskaart u kunt gebruiken voor de betreffende regio. U kunt deze fietskaarten in de verschillende fietswebwinkels aanschaffen. 

Tip: Wij raden u aan om altijd een regionale fietskaart mee te nemen voor onderweg. Met een fietsknooppunten fietskaart voor het hele fietsgebied kunt u tijdens het fietsen eenvoudig uw fietsroute inkorten of juist langer maken. Daarnaast wil door vandalisme nog wel eens een knooppuntenbordje ontbreken en met één van de vele beschikbare fietsknooppunten fietskaarten vindt u hoe dan ook de weg naar het volgende fietsknooppunt. Braunerova zdenka . Alle bestaande fietsknooppunten fietskaarten voor Nederland en België zijn onder meer te bestellen bij Fietswebwinkel.com en Fietskaarten.com

Klik hier om naar de fietsknooppunten fietsrouteplanner voor België te gaan.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————